over mij

profielfoto marco.jpg

 

In de afgelopen ruim twintig jaar heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van mensen met psychische klachten op diverse gebieden. Ik maak daarbij geen onderscheid tussen mensen die klachten ondervinden in hun persoonlijke leven en/of in de werkomgeving.  

Steeds meer ben ik  de belangrijke rol gaan zien die het lichaam speelt bij psychische klachten. De verbinding tussen lichaam en geest is essentieel voor mijn werk. Ik heb mij daar de laatste jaren verder in verdiept door het volgen van diverse trainingen en opleidingen op het gebied van lichaamsgericht werken.

Wat mij drijft in mijn werk, is om weer beweging te krijgen daar waar mensen zijn vastgelopen. Ik ben ervan overtuigd dat het zelfoplossende en zelfhelende vermogen van mensen veel groter is dan zij vaak zelf denken. De kern van mijn manier van werken is om juist die delen van de mens weer wakker te schudden. Ik vind het elke keer mooi om te zien hoe mensen de kracht in zichzelf vinden om blokkades op te heffen en gerichte stappen te doen in hun ontwikkeling.

Tijdens de gesprekken met mijn cliënten staat oordeelloos luisteren voorop, gekoppeld aan het activeren van iemands zelfoplossend vermogen. Hoe uitzichtloos iemand zijn of haar situatie ook ervaart, er zijn altijd mogelijkheden. 

Wil jij, samen met mij, eens kijken naar die mogelijkheden? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.


Ik ben lid van de NVGzP (de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpssychologie en haar specialismen).

AGB code persoonlijk: 94008073

AGB code praktijk: 94057001

BIG registratienummer: 99925014625