contact

Marco Verschragen, GZ psycholoog, Coach, Trainer

E: info@praktijkmarcoverschragen.nl

T: 06 15 168 737

 

Locatie(s)

Ik werk op verschillende locaties waaronder: Den Haag, Leiden en Zoeterwoude. Locatie op aanvraag is mogelijk.

 

TarieVEN

Indien er sprake is van een DSM5 classificatie is er een (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekering. 

Begeleiding bij onverzekerde zorg is ook mogelijk. Losse sessies duren 60 minuten en kosten € 90. Kom je voor coaching dan zijn de kosten per sessie € 108,90 (€90 plus 21% btw)

Bij werkgerelateerde (stress)klachten zoals bijvoorbeeld burnout vergoedt de werkgever veelal de psychologische begeleiding.

Wachtlijst

Op dit moment neem ik geen nieuwe cliënten aan. Individuele begeleiding voor oud cliënten en eerder toegezegde trajecten is nog wel mogelijk. Wel kun je je aanmelden voor een groep. Bij voldoende aanmelding start er op de vrijdagochtend 6 september 2019 een groep in de regio Utrecht. Deze groep zal ik begeleiden samen met Sterre Beetz (GZ Psycholoog, Utrecht).

Ik werk samen met Marije Tjaarda (GZ Psycholoog in Leiden) en Olga Kuyper (GZ Psycholoog in Voorschoten). Beide collega’s nemen nieuwe cliënten aan: praktijktjaarda.nl & olgakuyperpsychologie.nl

registraties

BIG register : 99925014625

AGB code persoonlijk: 94008073

AGB code praktijk: 94057001

KvK nr: 62474944

Tarieven en vergoedingen 2019

eigen risico en eigen bijdrage

Er is bij vergoeding vanuit het basispakket sprake van een wettelijk verplicht eigen risico. Voor 2019 is dit bedrag € 385,-. Het kan ook meer zijn, dat hangt af van jouw zorgverzekering. Als je deze kosten dit kalenderjaar al bij een andere zorgverlener hebt gemaakt, hoef je deze niet opnieuw te betalen. Met een restitutie polis (vaak maar een paar euro per maand duurder dan een naturapolis) krijg je na het betalen van het eigen risico vaak 80-100% vergoed. Bij een naturapolis wordt doorgaans 60-80% vergoed. Aan deze percentages kunnen geen rechten worden ontleend. Vraag de exacte vergoeding na bij je zorgverzekeraar.

Intake en behandeling

De Generalistische Basis GGZ is bedoeld voor mensen met lichte tot matig-ernstige stoornissen. De periode van behandeling is doorgaans redelijk kort. Als blijkt dat de Generalistische Basis GGZ niet toereikend is, dan is een verwijzing naar de gespecialiseerde GGZ nodig.

Vergoeding per traject

Verder is het nog goed te weten dat de zorgverzekeraar vergoedt op basis van de gehele behandeling, en dus niet per gesprek. Zorgverzekeraars maken onderscheid tussen een onvolledig behandeltraject, een kort traject, een middel- of intensief traject. Deze zijn gebaseerd op zorgzwaarte. Voor deze trajecten gelden wettelijk vastgestelde maximumtarieven:

  • Onvolledig: € 207,19

  • Kort: € 507,62

  • Middel: € 864,92

  • Intensief: € 1356,25

  • Chronisch € 1251,70

Wil je liever zelf betalen? In dat geval betaal je € 90 per gesprek.

Zorgverzekeraars vergoeden alleen als er sprake is van een diagnose en als er een behandeling heeft plaatsgevonden. Dus ben je verhinderd? Bel of mail (in het weekend) je afspraak dan minimaal twee dagen (48 uur) van tevoren af. Bel je niet of te laat, dan zijn de kosten voor het consult (€ 90) voor jouw rekening. 

Link naar mijn kwaliteitsstatuut

Link naar mijn AVG verklaring